Over ons

ask Felix® is het merk voor ambitieuze professionals die zich verder willen ontwikkelen


Wij bemiddelen professionals in de breedste zin van het woord! Door de intensieve samenwerking met onze zeer diverse en dedicated partners kunnen wij keer op keer een meerwaarde bieden op basis van werving en selectie, payroll en detachering.

Door middel van de gespecialiseerde branchekennis in combinatie met onze professionele HR-organisatie ontstaat er een ijzersterk team om de juiste kandidaat op de juiste manier bij onze opdrachtgevers aan het werk te helpen. Als medewerker van ask Felix maak je tevens deel uit van een krachtige groep professionals waarbinnen kennisdeling en extra begeleiding hoog in het vaandel staan. Samen met Ask Felix start- en ontwikkel jij je loopbaan op de manier die bij jou past!

ask Felix® for Professionals is een onderdeel van de Talent Investment Group BV.

Missie

Plezier en voldoening realiseren voor gemotiveerde en loyale medewerkers, door passend werk bij betrouwbare opdrachtgevers. 

Visie

Een betrouwbare en kwalitatieve HR dienstverlener zijn met een persoonlijke benadering en een branchegerichte aanpak. Vanuit een groot netwerk verbinden wij werkgevers en werknemers. Wij bieden innovatieve professionele ondersteuning in alle fasen van het HR spectrum.