Share

Partners

Media Inn bv

Als expert op het gebied van visuele media is de Media Inn de strategische partner op het gebied van Media vraagstukken. Visuele Media wordt steeds meer onderdeel van ons leven en de invloed ervan zien we met de dag groeien. Daarom is het belangrijk om vooral de kansen die visuele media ons biedt te ondersteunen, te vergroten en op de juiste manier in te zetten. Niet alleen in de technische zin van het woord, maar vooral ook vanuit een gedachte van verbinding, ontwikkeling, lef, kennis, beleving en contact. 

Code Product Solutions bv

Code Product Solutions is een internationaal opererend ingenieursbureau. Code is een productontwikkelingspartner met een sterke achtergrond in materialen, produceerbaarheid en structureel productontwerp. Het team is met name werkzaam in de automobielindustrie, is deskundig in het ontwikkelen van kinderstoelen voor in de auto en is tevens expert op het gebied van hoogwaardige lichtgewicht producten. Met onze Computer Aided Engineering methode kunnen we in een erg vroeg stadium productanalyses uitvoeren, vervolgens iteraties toepassen en in een significant kortere ontwikkeltijd een product op de markt brengen.

Code is gesitueerd op locaties waar kennis en innovatie samenkomen. Onze kantoren zijn te vinden in Amsterdam, Eindhoven, Schinnen (vlakbij Maastricht) en in Chennai (India).

Wiertz Company bv

Wiertz Company is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in Limburgse en euregionale arbeidsmarkt. Met een sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland, Duitsland en Polen en met onze verschillende bedrijfsonderdelen, werken wij dagelijks met meer dan 95 vaste medewerkers en ruim 3.000 flexmedewerkers bij 700 werkgevers. 

Samenwerking 

Door middel van de gespecialiseerde branchekennis van onze strategische partners gecombineerd met de professionele HR-organisatie van Wiertz Company ontstaat er een ijzersterk team om de juiste kandidaat op de juiste manier bij onze opdrachtgevers aan het werk te helpen!