askFelix HR Solutions

ask Felix® HR solutions combineert vraag, aanbod en ervaring uit diverse disciplines tot baanbrekende concepten met als uiteindelijke doel organisaties te ontzorgen en te laten focussen op haar corebusiness.

ask Felix® HR Solutions is een onderdeel van de Talent Investment Group BV.

 

Snel aan het werk 

Door te kiezen voor een baan of een medewerker via ask Felix HR-solutions BV kiest u voor een hoogwaardige oplossing via de wettelijke kaders van de ABU en NEN 4400-1 certificering. Het is voor ons van groot belang om een integere en stabiele werkgever te zijn die meedenk met haar medewerkers en opdrachtgevers.

HR as a Service (HRaaS) Dienstverlening.

Met HR as a Service (HRaaS) kiezen onze klanten ervoor om hun (gedeeltelijke)HR te outsourcen naar de professionals van ask Felix. Binnen onze HRaaS dienstverlening onderscheiden wij diverse onderdelen.

 

- Recruitment Services

Voor de ondersteuning op het gebied van Recruitment neemt ask Felix de rol van recruitment expert. Met onze ervaren medewerkers en geavanceerde systemen positioneren wij ons naast de bestaande recruitmentafdeling van de klant. Wij coachen en trainen waar gewenst de organisatie en kunnen, afhankelijk van de behoefte van de klant, geheel of gedeeltelijk ontzorgen op het gebied van centrale recruitment.

Wij nemen onze klanten mee binnen de vele facetten van de werving & selectie markt en finetunen het proces op meer dan alleen het uitzetten van vacatures. Centraal binnen de recruitment services staat ons ATS-systeem.

- Broker services

Het centraal managen van flexibel talent en leveranciers kan onze klant aanzienlijke voordelen opleveren. Een brokerdienst verbetert het inzicht en de transparantie van de inhuur, de controle op uitgaven, verhoogt de kwaliteit van kandidaten, de snelheid en verlaagt compliance risico’s. 

Doordat onze klant haar eisen en wensen afbakent binnen de brokerdienstverlening kan ask Felix binnen deze afbakening in combinatie met de geldende wet- en regelgeving de kwaliteit en risico’s voor de klant waarborgen.

Als broker binnen de HRaaS-dienstverlening kunnen we verantwoordelijk zijn voor diverse onderdelen van het inhuurproces van onze klant.

- HR onsite

Binnen de service HR onsite positioneren wij onze HR-professionals binnen uw organisatie om mee te denken, werken en vooral ook te adviseren binnen uw HR-proces.

Tevens kan deze service gebruikt worden om tijdelijke bezettingsproblemen op te vangen. 
 

Onze dienstverlening

ask Felix® HR Solutions het merk voor ambitieuze HR-trajecten. Door middel van de gespecialiseerde branchekennis van onze consultants en onze partners bouwen wij mee aan (uw) professionele HR-organisatie, bieden wij op basis van uitzenden, interim en projectbasisondersteuning bij uw HRM vraagstukken en kunnen wij fungeren als centraal servicecenter t.b.v. uw flexibele schil.

Als antwoord op de dynamiek van de arbeidsmarkt en de constante veranderingen in de wetgeving, is ask Felix® gestart met een innovatieve manier van HRM-oplossingen. Door met schaalbare abonnementsvormen te werken binnen ons HR-as-a-service (HRAAS) concept, wordt kennis op HR-gebied voor elk bedrijf bereikbaar.

ask Felix® HR Solutions is gewend om haar klanten te ontzorgen en de regie te voeren over HR vraagstukken. Hierin staat centraal dat ask Felix samen met de klant bepaalt welke (wettelijke en financiële) kaders er gelden. Tevens beschikt ask Felix over een eigen verloning waarbinnen zowel uitzend-, flex-, bepaalde tijds- en vaste contracten kunnen worden aangeboden. Het beste van alle werelden met op verzoek een look en feel dicht bij de eigen huisstijl.