askFelix HR Solutions

 

ask Felix® HR solutions combineert vraag, aanbod en ervaring uit diverse disciplines tot baanbrekende concepten met als uiteindelijke doel organisaties te ontzorgen en te laten focussen op haar corebusiness.
Binnen de bedrijfsprocessen van ask Felix® is naast eigen expertise een belangrijke rol weggelegd voor het werken binnen partnerships. ask Felix® is door haar eigen kennis en kunde en het koppelen van de expertise van haar partners in staat de meeste vraagstukken te kunnen analysen en op te lossen.

ask Felix® HR Solutions is een onderdeel van de Talent Investment Group BV.
 

Onze dienstverlening

ask Felix® HR Solutions het merk voor ambitieuze HR-trajecten. Door middel van de gespecialiseerde branchekennis van ons en onze partners bouwen wij mee aan (uw) professionele HR-organisatie, bieden wij ondersteuning bij ICT vraagstukken en kunnen wij fungeren als centraal servicecenter t.b.v. uw flexibele schil.

Als antwoord op de dynamiek van de arbeidsmarkt en de constante veranderingen, is ask Felix® gestart met een innovatieve manier van HR-oplossingen. Door met schaalbare abonnement vormen te werken binnen ons HR-as-a-service(HRAAS) concept, wordt kennis op HR-gebied voor elk bedrijf bereikbaar.

In onze ervaringen op de arbeidsmarkt zien wij een duidelijke behoefte, namelijk het ask Felix® HR Solutions is gewend om haar klanten te ontzorgen en de regie te voeren over dit soort vraagstukken. Hierin staat centraal dat ask Felix samen met de klant bepaalt welke (wettelijke en financiële) kaders er gelden. Doordat ask Felix in haar nieuwe dienstverlening binnen een samen afgestemde huisstijl kan acteren is een voordeel voor andere mogelijkheden in de markt. Tevens beschikt ask Felix over een eigen verloning waarbinnen zowel Uitzend-, Flex-, Bepaalde Tijds- en vaste contracten kunnen worden aangeboden. Het beste van alle werelden met een look en feel dicht bij de eigen huisstijl.